Alamat Email Pangsapuri Saujana Gombak

Kepada semua pengunjung setia blog ini khasnya penduduk PSG saya ucapkan berbanyak terima kasih. Selain komen di blog ini, kini tuan/puan boleh juga menghantar segala pertanyaan, cadangan, aduan & urusan rasmi AJK JMB ke alamat email:

saujanagombak@gmail.com

Moderator.

5 Responses

  1. terima kasih. ada email add ni senang sikit…

  2. Tahniah! Ni la kita mau….walaupun bukan ahli JMB, tapi consider ahli PPPSG la…sentiasa bekerjasama……Bangga eden!

  3. nanti bila kami email pastikan le reply email2 kami. kalau tak tak guna juga kalau ada email tapi bila org email tak di balas email2 tu… kan???

  4. so far setakat ni tak pernah lak MOD tak reply email saya… apa yang saya email kat MOD, dorang siarkan dalam blog. macam contoh, aktiviti Sri Kandi. jadi jangan risau cik / puan ida… anda pasti dilayan…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: