Terkenang Masa Dulu…

Gambar ini diambil masa dulu-dulu ketika bersama sekuriti lama. Lokasi di tempat letak kereta bersebelahan rumah sampah di PSG. Sampai dua lot tempat letak kereta dia ambil!! Kalaulah ada dikalangan kita yang bersikap pentingkan diri sebegini, rasanya apakah yang akan terjadi dekat PSG pada masa hadapan nanti???

Moderator.

4 Responses

  1. Nie yg dinamakan lesen terbang nie…Org yg jenis mcm nie, kita kasi towin saje dia punye keta lepas tu campak je kat sungai ..abis citer.

  2. takpun jenis yang nak cop parking lot. mungkin ada sedara mara dia ke, kengkawan dia ke yang belum sampai lagi, dia dah tolong copkan lot dulu. guard dulu2 kan ‘semua boleh’ dan ‘asal boleh’. 🙂 alah… dulu kan ada kes orang ngadu kenapa sedara dia takleh masuk parking kat dalam sedangkan parking lot visitor ada lagi. rupa2nya ada jugak di kalangan penduduk kita sendiri yang turun bagitau guard, copkan parking lot dua tiga lot untuk sedara mara dia nak datang. appaaaa raaaa….

  3. Salam,

    rasanye lama dah tak singgah blog PSG ni…dah makin mengancam nampak, well done!!!

    errmmmm…..patutla sedara aku takleh masuk parking kat dalam sbb ada makhluk mcm ni suka2 dia jer parking lelok…..apa punya spesis daaa…

    • Salam,

      Selamat kembali org_kota.

      Kepada bloggers semua, rajin-rajinlah datang ke blog ini untuk mendapatkan maklumat terkini berkenaan JMB dan PSG. Stay tune!

      Moderator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: