Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Ke-52

5 Responses

  1. salam

    merdeka! merdeka! merdeka!

    utk pengetahuan mod i first time open blog psg nih….coz hri lain terlampau sibuk, ni pun sbb bulan ramadhan aktiviti harian tak padat sgt sempat la…singgah jap kat blog yang canggih nih so i ucapkan tahniah to mod coz dpt dowload youtube kat blog nih lagu2 kebangsaan kita syabasss…….

    selamat berpuasa dan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 52 to warga psg.

    • Salam,

      Selamat datang ke blog PSG, boboy. Klu ada masa rajin-rajinlah datang ke blog PSG selalu, Insya’Allah saya akan kemaskini sekiranya ada berita terkini tentang PSG nnt. Tq.

      Moderator.

  2. salam

    mod nak tanya lagu raya ada tak? kalau dpt download kat blog ni lagi meriah …..tu …… pun …kalau ada kelampangan coz i no but modpun ada kerja lain nak buat.

    selamat hari raya maaf zahir dan batin

  3. SELAMAT HARI RAYA…………………
    /…………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: