Sekitar gotong-royong dan majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri & Deepavali pada 17hb Oktober 2009

Pada 17/10/2009 bersamaan hari Sabtu telah diadakan gotong-royong dan majlis sambutan Hari raya Aidilfitri dan Deepavali yang berlangsung pada sebelah malamnya. Alhamdulillah, sambutan amat menggalakkan dimana ramai penduduk yang terdiri dari bangsa Melayu, Cina dan India yang telah sudi hadir ke majlis ini. Selain itu, Pesuruhjaya Bangunan (COB) dari MPS, En.Aminuddin dan keluarga turut meluangkan masa hadir bersama di majlis ini. Pihak PPPSG dan JMB mengucapkan ribuan terima kasih kepada penduduk yang telah hadir dan khususnya penduduk-penduduk yang telah berganding bahu untuk sama-sama bergotong-royong dari awal hinggalah ke akhir dalam menjayakan majlis ini. Dibawah gambar sekitar gotong royong dan majlis yang sempat diambil (klik gambar untuk imej yang lebih besar):

 

Advertisements

5 Responses

 1. di kesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada AJK2 Sri Kandi yang turun membantu (kak liza karangkraf, kak liza penghulu, dilla, lina zul, ana sham, kak yati abg din… juga kepada mereka yang patut diberi pujian lebih seperti ayu nazri, siti ali zulfikar dan rohaya (B-1-6) kerana walaupun sedang sarat mengandung (ayu nazri) dan sibuk dengan anak2 kecil (masih bayi) tetapi mereka tetap turun menyinsing lengan sama2 membantu dari siang hingga ke malam. alhamdulillah… majlis kita dapat diadakan dengan lancar dan meriah. insyaallah, next aktiviti kita boleh adakan dengan jayanya sekiranya kita bergotong royong dan bekerjasama…

 2. waaa…. manyak siokkkk maaa makan itu kambing…. lugi woooo sapa talak mali…. hehe….

  tapi yang talak sioknya…. mmmmmmm…. malam ini aaaa… 20/10/2009 lebih kulang pukul 8.50 malam… gua sudah nampak benda yg kulang siok maaaa… pasai sekuliti…. haiyaaaaa…. manyak teluk maaaaa….. sudah telima wang maaaaa…. lasuah maaaa…. telima dali itu seorg machaaa naik moto…. mau sinang keluar masuk dlm…. lu JMB kasi check aaaa itu sekuliti guard apa bangsa wa tak tau…. putih2…. kicik2…. lambut sikat manyak smart…. sudah sinyum kambing dapat wang….. haiyaaa….. teluk maaaa…. jgn main2 aaaa…. sama ini perisik aaaaa…. wa ada telopong….. jaga2 aaaaaa…… ini manyak selius…..

 3. waaa….manyak magut la lu pelisik…pandai lu telopong tgk itu sekeliti oooo… caya lah lu…

  • haiyaaa…. mana lu pegi… hehe… melajuk kaaa…. mesti magut laaaa… pelisik laaaa katakan…. lu pun manyak magut sulah insaf…. hehe….

 4. SALAM…
  CAYA LAH…….
  %%%%%%%%

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: